Szeretettel köszöntelek a Családosok Közössége közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Családosok Közössége vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Családosok Közössége közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Családosok Közössége vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Családosok Közössége közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Családosok Közössége vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Családosok Közössége közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Családosok Közössége vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Eddig is voltak kétségeim, vajon jó-e, ha ennyit használjuk a mikrónkat, de a következőket olvasva, egyenesen elborzadtam. Főleg annak fényében, hogy elképesztő mértékben nőtt meg az elmúlt 7 évben az ismerettségi körömben a rákos megbetegedésekben szenvedők száma.
„A svájci orvosok arról a kísérletsorozatról számolnak be, amely első alkalommal bizonyította be kétséget kizáróan, hogy a mikrohullámú sütőben elkészített étel fogyasztása után olyan változások következnek be a vérben, amelyek rákosodási folyamatot válthatnak ki, az arra érzékenyekre.
(...)
1992. január, a svájci Raum und Zeit (Tér és Idő) című újságból idézve: "A sütőben melegített, felengedett vagy főzött ennivaló a kísérleti alanyok vérében döntően meghatározó elváltozásokat okozott, csökkent valamennyi hemoglobin érték (vastartalmú fehérje, vérfesték, amely megköti az oxigént), különösen a HDL és az LDL arány. A limfociták (nyiroksejt, nyirokszövetben termelődő fehérvérsejt) esetében, pedig rövid ideig tartó, erőteljes csökkenést állapítottak meg, ha a vizsgált személy előzőleg mikrohullámban elkészített zöldséget fogyasztott. A fényérzékeny baktériumokkal, pedig azt is megállapították, hogy a mikrohullámú energia a táplálék útján továbbadódik az emberi szervezetnek. Ezt a fizikai folyamatot már több széles körű tanulmány is megállapította előzőleg. A mikrohullám hatásának kitett emberi táplálékok vizsgálata azt is igazolta, hogy fogyasztásuk az emberi szervezetben patogén (kórokozók, valamely betegség kifejlődését elősegítő) folyamatok kezdetét váltják ki. S így, rákos elváltozásokat is előidézhetnek, okozhatnak.”
A környezetbiológiával foglalkozó szakemberek már azt a kérdést teszik fel: Meddig árusíthatók még büntetés nélkül a mikrohullámú sütők?”
Ezeket a sorokat elolvasva arra jutottam, bármennyire is időtakarékos megoldás bevágni a készülékbe az ételt, amit lehet, nem ebben fogok elkészíteni (például a gyerekek kakaóját stb.).
Forrás: Bevezetés a gabonakonyhába
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó bejegyzések:
A Kézmosás Világnapját megkövetve
10, tiszta víz...
Rákgyilkosok
És a mama egészsége?