Szeretettel köszöntelek a Családosok Közössége közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Családosok Közössége vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Családosok Közössége közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Családosok Közössége vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Családosok Közössége közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Családosok Közössége vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Családosok Közössége közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Családosok Közössége vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Főként télen, de más évszakokban is szívesen fogyasztunk üdítő- és gyógyteákat.
A gyógynövények elkészítésének is van néhány, megszívlelésre méltó fortélya.A teát mindig tiszta (semmiképpen se zsíros), zománcozott edényben főzzük. Olyan edényt válasszunk, amelynek jól záródó fedele van.
Forrázatot kell készíteni az illóolajat tartalmazó virágokból, levelekből és füvekből
Például a kamillavirág, a borsmentalevél, a hársvirág, és az illatos magokból, mint például az ánizs-, a kömény- és a koriandermag. A forrázatot úgy állítjuk elő, hogy az edényben előkészítjük a szükséges mennyiségű gyógynövényt, és ráöntjük a forrásban levő vizet. Néhány percig állni hagyjuk, leszűrjük, és ízlés szerint lehűtve, de legalább langyosan fogyasztjuk.
Főzetet a gyökerekből, kérgekből álló teakeverékekből készítünk
A teaanyagot az edénybe tesszük, forró vizet öntünk rá, lefedjük és néhány percig forrni hagyjuk a vizet. Pár percnyi állás után a teát leszűrjük és ízlés szerint ízesítjük.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!